"Making Sushi & Roll" Experience in Asakusa

“Making Sushi & Roll” Experience in Asakusa

by English Speaking Sushi Chef, Mr. Susumu Jimbo

  1. Profile
  2. プロフィール
  3. Course topic & Tuition
  4. クラス詳細&料金
  5. Location/場所
  6. Book/予約
  7. Contact us/お問い合わせ
  8. Movie
  9. Flyer

Sushi Chef, Susumu Jimbo


Born in Tokyo, Jimbo flew over to California after years of working in the publishing company “Shueisha”and record company “King Records“.
He started his new life in the United States as a Manager at a sushi restaurant in Venice Beach and then became the Vice President at “HAMA Beach Group ink”. and general manager at a sushi restaurant in Hermosa beach.
He expanded his career to teaching Japanese cuisine at the “CALIFORNIA SUSHI ACADEMY” while he offered a complete SUSHI BAR style catering service in California, Chicago, Las Vegas, Cincinnati and other places. He has been offering personalized planning for a wide variety of occasions, whether its office parties, home parties, weddings, filming studios, off-site events, meetings, or formal events.
Jimbo entertains his customers by creating a lively atmosphere through the art of Japanese "Omotenashi" spirit.

Business performances
♦MOVIES :
*Academy Awards (Hollywood, Los Angeles)etc
♦MUSIC :
* Grammy Awards(The Millennium Biltmore Hotel, Los Angeles )

神保 進(じんぼ すすむ)


東京, 渋谷生まれ。兄SHIGERU JIMBOは2004年4月、ハワイのメジャー音楽賞「ハワイ・ミュージック・アワーズ / ロイヤル・ガーナー・アワーズ」 のグループ・オブ・ジ・イヤーを受賞したバンド、Kwaihaeのメンバー。
姉のKeiko (KEIKO JIMBO)は2016年ハワイのグラミー賞といわれる音楽賞、ナホクハノハノアワードの最優秀インターナショナルアルバム部門に『Kupulau』がノミネートされた。
大学卒業後、出版社を経てレコード会社に勤務、その後 海外でのレストランビジネスに転身。米国カリフォルニア州に居を移し、2002年H1B ビザ取得。2004年 National Restaurant Association, Food Protection Manager HACCP資格取得。
ベニスビーチの日本食レストランでマネージメント、ハモサビーチのレストランでゼネラルマネージャー兼レストラン運営合同会社のバイスプレジデントを経て、California Sushi Academyにて料理学校を運営。
カリフォルニア州をベースに、イリノイ州シカゴ、ネバダ州ラスベガス、オハイオ州シンシナティなどテレビ、映画撮影スタジオ、企業コンベンション、大学、ホームパーティからレストランウエディング等、様々シーンにてケータリングシェフとして活動。
現在東京を中心に各地での個人、企業向け料理講座、講演、ケータリング、プライベートパーティ、浅草での寿司メイキングクラス、レストランコンサルタントなどを行っている。

主なケータリング実績
♦映画関連
▪「アカデミー賞授賞式」パーティシェフ (Kodak Theatre,Hollywood,LA)
▪「ディレクターズ ギルド オブ アメリカ 全米映画監督協会」パーティシェフ (Hollywood,LA,CA)
▪「ソニー ピクチャーズ スタジオ」撮影現場ケータリング(Culver City, CA)
▪「フォックス スタジオ」撮影現場ケータリング(Century City, CA)
▪「パラマウ ント スタジオ」撮影現場ケータリング(Melrose Ave,LA, CA)
▪「ワーナーブラザース スタジオ」撮影現場ケータリング(Burbank, CA) 他
♦テレビ関連
▪「アグリー ベティ seasons 1&2」ケータリングシェフABC(Raleigh Studios, LA)
▪「Dirty Sexy Money」ケータリングシェフABC (LA) 他
♦音楽関連
▪「グラミー賞」パーティシェフ (Millennium Biltmore Hotel, LA)  他

Course topic & Tuition

This course is a hands-on class for anyone with love of sushi and big appetite. Come as individuals or groups for fun of sushi making. Learn how to make Rainbow rolls and Nigiri Sushi.Best part is that you get to enjoy them all at the end of the class. Everything else is rented with no charge.

The course covers how to make Rainbow roll and Nigiri Sushi.(3pc)

1.5hrs | @¥7,000 per person
Child Special price @¥2,500 (under 12 years old)

Hours
Session 1 : 13:00-14:30
Session 2 : 17:00-18:30
Saturday and Sunday
*Private session on request minimum 4 people

*We can also take private session (minimum 4 people, maximum 6 people)
on Monday/Tuesday/Wednesday/Friday

Language : English/Japanese

minimum 1 person
maximum 6 people
per session

by Reservation only

Notes
If you have any food allergy or dietary restrictions, please let us know in advance.

This is a group session

Cancellation Policy
A full refund is provided if a booking is cancelled 3 days before the session.

クラス詳細&料金

ナイフや材料はすべての用意がされています。クラスの時間中、いつでも写真を撮って頂いても結構です。ご家族、御夫婦、カップル、お友達と思い出の写真をお撮り下さい。コースの時間はなるべく余裕を持って進めますので、全てのメニューが終わりましたら、テイスティングになります。初めて作ったSUSHI ROLLをお楽しみください。

●メニュー
◎レインボー ロール
カリフォルニアスタイルのちょっとゴージャスなSUSHI ROLLにチャレンジしましょう。
カリフォルニアロールの上に、まぐろや海老、サーモンなど様々な魚のスライスを載せて、見ても食べても素敵なメニューです。この作り方を知れば、またバリエーションもあなた次第です。そんなちょっと自慢できるレシピを教えます。
◎握り寿司
日本の伝統的な握り寿司。3種類の握り寿司の作り方を丁寧に教えます。先ほどのレインボーロールと握り寿司を、お皿に盛り付けましょう。盛り付けも大事なエッセンスです。完成したら、楽しくお話しながらの試食になります。

●参加人数
一回のクラスは合計で6名までとなります。定員になり次第、受付終了になります。お友達や、ご家族はもちろん、お一人での参加もお待ちしております。

●時間
基本的に一日2回行います。
毎週土曜日・日曜日
①13時~14時半(1時間半) 
②17時~18時半(1時間半)
※4名様以上の場合、ご希望によってプライベート(貸し切り)で行うことも可能です。お問い合わせください。

月曜日/火曜日/水曜日/金曜日にもプライベートセッションのみ受付可能です。
(最低4名様~最大6名様)詳しくはお問い合わせください。

・料金
お一人様 7,000円
お子様特別料金 2,500円 (~小学生までのお子様)
キャンセルの場合、3日前までにお知らせください。

Location/場所

TRI 旅研究所
"Nishisando" 2-7-13, Asakusa, Taito-ku, Tokyo
10 min. walk from Asakusa station of Ginza Line (Tokyo Metro)
3 min. walk from Asakusa station of TX Tsukuba Express Railways
2 min. walk from Sensoji Temple

東京都台東区浅草2-7-13 浅草西参道商店街 TRI 旅研究所
東京メトロ銀座線浅草駅より徒歩10分
つくばエクスプレス浅草駅より徒歩3分
浅草寺本堂より徒歩2分

Google Map

Book/予約

Book Now/予約はこちらから
※カレンダーに数字の記載がある日が催行日です。数字はその日の全時間帯合計の残席数となります。数字をクリックした後にご希望の時間帯を選んで予約フォームへお進みください。

If you have any inquiry about the "Making Sushi & Roll" Experience in Asakusa, please send a message to
info@travel3.jp
We may accept private session, and change the dates etc.

"Making Sushi & Roll" Experience in Asakusaに関するお問い合わせは上記までお送りください。プライベートセッション、設定日以外での開催などもお気軽にお問い合わせください。

Contact us/お問い合わせ

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"Making Sushi & Roll" Experience in Asakusaに関するお問い合わせは上記までお送りください。プライベートセッション、設定日以外での開催などもお気軽にお問い合わせください。

Movie

2019、Mr.Jimbo open “Making Sushi & Roll” Experience in Asakusa Nishisando !

He started his new life in the United States as a Manager at a sushi restaurant in Venice Beach and then became the Vice President at “HAMA Beach Group ink”. and general manager at a sushi restaurant in Hermosa beach.
He expanded his career to teaching Japanese cuisine at the “CALIFORNIA SUSHI ACADEMY” while he offered a complete SUSHI BAR style catering service in California, Chicago, Las Vegas, Cincinnati and other places. He has been offering personalized planning for a wide variety of occasions, whether its office parties, home parties, weddings, filming studios, off-site events, meetings, or formal events.
He entertains his customers by creating a lively atmosphere through the art of Japanese “Omotenashi” spirit.

インストラクターSUSUMU JIMBOは、米国、カリフォルニア州をベースに、イリノイ州シカゴ、ネバダ州ラスベガス、オハイオ州シンシナティーなど、ホームパーティからレストランウエディング、映画撮影スタジオ、企業コンベンション、大学と、様々シーンにてSUSHI BAR CATERINGを提供してきました。またロスアンジェルスにおいて、日本料理学校のインストラクターとして子供から大人、初心者からシェフまで、世界各国の方々にSUSHIを中心とした日本料理を教えてきました。
2019年、浅草西参道のスペースにて、日本に滞在されている海外の方々はもちろん、全てのみなさんに食を通じて、楽しい時間を過ごしていただくことをテーマに、“Making Sushi & Roll” Experience in Asakusaが始まります。
今やSUSHIは世界で人気の料理の一つになっています。世界各国で、その地域の食材を工夫しアレンジして、美味しいSUSHI ROLLが生まれました。それがSUSHIをより身近に、そして誰もが知るポピュラーな料理になった理由の一つです。
この機会に食べるだけでなく、その作り方を知ってみませんか?クラスは英語で行います。基本的なSUSHIのレシピ,コツをわかり易く、SUSHIレストランでの楽しみ方などのお話を織り交ぜながら、楽しく英語で教えていきます。(英語が全くできない方でも安心してご参加ください。)
初めての方が大半ですので、料理が全くできない方も、そうでない方も気楽にお申し込みください。
お一人様、カップル、ご家族など、初心者の方は勿論、どなたでも気軽に参加でき、楽しく作り方を教えます。
ここでは皆さんがご自宅でも簡単に作れるカリフォルニア流のSUSHI ROLLを教えていきます。
作り方を知れば、お好きな、また身近な食材を使って、オリジナルスタイルのロール寿司を楽しむこともできます。
エプロン、ナイフなど全て用意されていますので、そのままお越し下さい。